FRISS MEGJELENÉS

 Jászberény 2020.09.17
 Jászberény 2020.09.17
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Jászberény 2020.10.01
Jászberény 2020.10.01
Jászberény 2020.09.24
Jászberény 2020.09.24
Jászberény 2020.09.10
Jászberény 2020.09.10
Négy góllal kapott ki Barcelonában a Ferencváros Szuperinfó Hírek - A Ferencváros 5-1-es vereséget szenvedett az FC Barcelona vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblás küzdelmeinek keddi első játéknapján.
Fiataloknak szóló rendhagyó történelemóra a Gulágról Szuperinfó Hírek - A monodrámát Török Anna színésznő adja elő.
Szijjártó: a Zalakerámia Zrt. fejlesztése a gazdaság erősödésének értékmérője Szuperinfó Hírek - A bővítés részeként megépül egy új gyár, modernizálják a jelenlegi technológiát.
GVH: megalapozatlan a Chocolate Brown hálózat állítása a szoláriumairól Szuperinfó Hírek - Visszatérítés jár minden fogyasztónak, aki 2018 márciusa és 2019 márciusa között vásárolta az első bérletét a szolárium-hálózatban.
Kovács István kidőlt erre az évre Szuperinfó Hírek - Ebben a naptári évben már nem léphet pályára a MOL Fehérvár FC válogatott labdarúgója.
Még egy hónapig várják a pályázatokat a Klímabarát közlekedés mindenkiért! kiírásra Szuperinfó Hírek - Idén is meghirdette hagyományos közlekedési-környezetvédelmi kreatív pályázatát az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A rajzokat, fotókat és egyéb alkotásokat meghosszabbított határidővel, november 20-ig lehet benyújtani elektronikus úton.
Végső búcsút vettek az első magyar paralimpiai bajnoktól Szuperinfó Hírek - A Farkasréti temetőben kedden kísérték utolsó útjára Tauber Zoltánt, Magyarország első paralimpiai bajnokát, aki 86 éves korában, három héttel ezelőtt hunyt el.
Gulyás Gergely: erős Magyarország nincs kulturális erő nélkül Szuperinfó Hírek - A debreceni Déri Múzeumban 25 éve látható együtt Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája: az Ecce Homo, a Krisztus Pilátus előtt és a Golgota.
Nyugat-balkáni beruházásokkal erősítik a magyar gazdaságot Szuperinfó Hírek - Kilenc magyar vállalat részesült vissza nem térítendő támogatásban nyugat-balkáni beruházáshoz, hogy az ott megtermelt profittal a magyar gazdaságot erősítsék, a…
Szijjártó: A külföldön profitot termelő magyar vállalatok a hazai gazdaságot erősítik Szuperinfó Hírek - Kilenc magyar vállalat részesült vissza nem térítendő támogatásban nyugat-balkáni beruházáshoz.