FRISS MEGJELENÉS

Jászberény 2022.11.10.
Jászberény 2022.11.10.
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

 Jászberény 2020.10.29
 Jászberény 2020.10.29
 Jászberény 2020.10.22
 Jászberény 2020.10.22
Jászberény 2022.11.24.
Jászberény 2022.11.24.
12345...
»
A Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra Mészöly Kálmánt Szuperinfó Hírek - A 81 éves korában elhunyt Mészöly Kálmánt december 13-án helyezik végső nyugalomra.
Nagy István: az élelmiszerek drágulását csak a szankciók feloldása fékezhetné Szuperinfó Hírek - Csak a szankciók feloldása fékezhetné az élelmiszerek drasztikus drágulását - hangoztatta az agrárminiszter a Magyar Nemzetnek.
Négy új taggal bővült a Magyar Úszó Hírességek Csarnoka Szuperinfó Hírek - A szövetség pénteki ünnepségén Selmeci Attilát, Becsey Jánost, Gyurta Dánielt és posztumusz Halmay Zoltánt iktatták be.
Megnyílt a Regőczi Alapítvány jótékonysági árverésének kiállítása Szuperinfó Hírek - Az aukción 169 olyan tételre lehet licitálni, amelyeket Áder János volt államfő és felesége külföldi útjain és hazai találkozóin kapott…
Varga Mihály: erős az érdeklődés a magyar válságkezelési megoldások iránt (videó) Szuperinfó Hírek - A befektetői bizalom erős, ezt az is mutatja, hogy az elmúlt napokban többszörös kereslet mellett fogytak a magyar államkötvények.
Közel négyszázezren sportoltak a MASPORT őszi eseményein Szuperinfó Hírek - A legtöbb résztvevőt az Európai Sporthét vonzotta.
Médiatudatosság-fejlesztéssel küzd az álhírek ellen az NMHH és a PRÚSZ Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Protestáns Újságírók Szövetsége együttműködési megállapodást írt alá a médiatudatosság, a korszerű infokommunikációs megoldások terjesztése és a média-szakemberképzés fejlesztése érdekében.
Kizárható a Hunyadiakat Luxemburgi Zsigmond családjával kapcsolatba hozó legenda Szuperinfó Hírek - Egy magyar–horvát archeogenomikai kutatás részeként a Magyarságkutató Intézet sikeresen meghatározta a Hunyadi leszármazottak genetikai örökségét.
Szijjártó: elfogadhatatlan a magyar vállalatok ukrajnai működésének ellehetetlenítése Szuperinfó Hírek - Elfogadhatatlan, hogy miközben Magyarország mindent megtesz Ukrajna támogatása érdekében, több magyar vállalatot is ellehetetlenítenek a szomszédos országban pusztán azért, mert Oroszországban is jelen vannak - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Brüsszelben.
Új szintre léphet a kajak-kenu Magyarországon Szuperinfó Hírek - A Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémián a kiemelkedő tehetségeknek minden adva lesz ahhoz, hogy a jelen kihívásai között is felérhessenek…
Bővíti az értékesítését a Szerencsejáték Zrt. a Mol töltőállomásain Szuperinfó Hírek - Novembertől a Mol újabb 307 töltőállomásán értékesíti a Szerencsejáték Zrt. termékeit.